P I Z Z A

Toen we een paar weken geleden in Port Grimaud waren, lunchten we in een nieuwe pizzeria - Don Peppe - aan de waterkant, bijna met de voeten in het water.

Deze nieuwe zaak is het kleine zusje van het Italiaans restaurant Pasta e Via dat reeds jaren bestaat en waar we al een aantal keren dineerden.

Maar we kwamen van Chateau Minuty en hadden zin in een pizza. Ideaal om deze nieuwe pizza's te proeven.

Daarna wandelden we nog door de straten van dit kleurrijke stadje, keken we naar de boten en sloten we af met een ijsje.

Nieuwe adresjes ontdekken betekent ook nieuwe smaken, nieuwe combinaties ontdekken. Dat was ook zo voor de Pizza van de Chef.

Een pizza met room en spekjes.
A-typisch!

We probeerden dit thuis na te maken en het resultaat mag er zijn!
Kids en hubby hebben al een nieuwe bestelling geplaatst!

Dit had ik nodig:

  • Een rol pizzadeeg
  • 1 eetlepel mascarpone
  • 100 ml room
  • 1 eetlepel parmesan
  • Bieslook
  • Spekblokjes

Zo maakte ik het:

  • Meng mascarpone, room, parmesan en bieslook en strooi uit op de pizzabodem.
  • Leg er de spekblokjes op en bak volgens de instructies op de verpakking van het deeg.
  • Strooi er daarna nog wat gemalen parmesan over.













Reacties

Populaire posts

Instagram