Heerlijke olijfolie en lekkere tomaten

Toen Mamoe en Opa Jef van huwelijksreis op Kreta terugkwamen, hadden ze een bijzondere fles olijfolie mee.
Aangezien ik wist dat ze er lekkere olie verkopen, had ik een klein verzoekje en deze zomer trok ik de fles open.
Telkens opende ik ze op bijzondere gelegenheden, want het is ongelooflijk lekker spul ;-)

Vanmorgen kocht ik in de winkel een assortiment aan Roma-tomaten ( die in mijn moestuin zijn nog niet rijp), deed er wat fleur de sel over, een draai van de pepermolen, peterselie uit de tuin, wat goede witte wijnazijn en een klein geutje lekkere olijfolie.

Een ciabatta, wat gerookte zalm en die tomaten op tafel...
Een glaasje Minuty Rosé...
Goed gezelschap...
Het avondeten staat klaar...

Een fijne avond voor jullie!


Reacties

Populaire posts

Instagram