Stiekem denkend aan de feesten...

Zoals ik gisteren reeds vertelde, staan de namiddagen in het teken van de kids. Maandag bakten we zoete sterretjes en gisteren deden we iets met parels en patroontjes!

Het internet is een goudmijn aan ideeën. Soms ben je naar iets simpels aan 't zoeken en word je van het ene leuke idee naar het andere geleid, zodat het dan wel kan gebeuren dat je dan uren bezig bent met lezen!

Op mijn Pinterest-borden houd ik zo alles bij waarvan ik denk dat het bijgehouden moet worden, omdat ik het anders zou vergeten en omdat ik het ooit zelf wil proberen. Ik "pin" heel geregeld ideetjes die ik dan achteraf wel gebruik in mijn eigen keuken/aan mijn eigen keukentafel.

Heel geconcentreerd gingen we dus te werk aan de keukentafel, volledig in het teken van het koude weer buiten en de eindejaarsfeesten.
En kerstdecoratie werd het! Gevonden op het net!

Reacties

Populaire posts

Instagram