Mama ging een uitdaging aan... Met zichzelf ;-)

Al surfend, op een avond, ergens in het voorjaar, kwam ik ergens een verhaal tegen van - als ik het me goed herinner - een Amerikaanse madam die een uitdaging aanging, een beetje uit protest tegen haar veel te veel consumeren en soms uit de hand lopend koopgedrag...

Nu, vraag me niet van wie of waar ik dit gelezen heb, maar ik vond het wel iets hebben
En het idee bleef in een hoekje in mijn hoofd zitten!
En ik weet het, het heeft niets met koken en keuken en eten te maken, maar ik was nieuwsgierig naar mijzelf, net als ik curieus ben als ik iets nieuws sta te koken in mijn keuken ;-)
Dus u bent verwittigd bij deze en u moet gewoon skippen als het u niet interesseert! Even goede vrienden!
En ik wil dit ergens opgeslagen zien, dus mijn blog ;-)

Mijn uitdaging was: 5 weken lang (24/08 30/09) enkel onderstaande 19 kledingstukken/accessoires dragen, hetzij om naar school te gaan, om boodschappen te gaan doen, om af te spreken met familie en vrienden...
Combineren mocht, wassen uiteraard ook!
Lingerie, sport- en slaapkledij werden niet meegerekend.

Het lijstje waar ik me aan moest kunnen houden:
 • 1 donkerblauwe jeans
 • 1 witte broek
 • 1 donkerblauwe jeansrok
 • 1 wit kleedje
 • 2 chemisiers/blouses (1 blauwe met lange mouwen en manchetknopen en 1 witte met korte mouwen)
 • 2 truien (1 oranje trui  en 1 wit giletvestje)
 • 2 paar schoenen (witte en zwarte)
 • 1 riem (wit)
 • 1 blauw jeansjasje
 • 2 geklede vestjes (wit en donkerblauw)
 • 2 gekleede blousjes (1 okergeel en 1 wit met een print)
 • 1 wit T-shirt
 • 1 sjaal
 • 1 handtas
En het is me gelukt!
5 volle weken heb ik doorgebracht in bovenstaande kleren. Ik werd er zo wat aan gehecht. En het was nog niet zo moeilijk... Enkel de 10-daagse in september die wat frisser was... Maar daar zijn we ook mooi doorgekomen ;-)
Ik = fier op mijzelf!
Reacties

Populaire posts

Instagram