Mijn kleine geluk...

Het is reeds een tijdje geleden dat ik nog wat tijd had en nam om te schrijven... En ik mis het wel, maar door drukte en andere prioritaire verhalen rond ons heen, lukt het niet altijd om een rustig moment te vinden om gedachten neer te pennen en te delen...

Meer en meer probeer ik stil te staan bij de kleine maar oh zo fijne dingen die ons overkomen, te onthaasten en alles niet zo vanzelfsprekend te vinden - ook op culinair gebied. En vandaag, nu net 10 minuutjes geleden, was er weer zo'n moment ;-)

Denkend aan mijn 3 lieverds die straks van school en werk thuiskomen, ging ik de moestuin in en plukte ik jonge spinazie om er soep van te maken. Want ik weet het nu al... Spinaziesoep uit de moestuin is een beetje feest!

En dat... Dat is mijn kleine geluk van vandaag!


Reacties

Populaire posts

Instagram