Bladerdeegrolletjes als hartig hapje

Eén van de weinige blogs die ik zelf volg is die van Mme Zsazsa. En vandaag verscheen er dit berichtje.
Bladerdeeg... Heb ik ook altijd in huis! Net zoals mascarpone en ontbijtspek.

Hoewel ik er niet aan twijfel dat de rolletjes van Mme ontzettend gesmaakt hebben bij de koffie, opteerde ik voor een hartige versie ervan, aangezien wij meer aperitief-mensen zijn ;-)

Ik smeerde dus wat mascarpone op de cirkel bladerdeeg en belegde alles met spek. Vervolgens rolde ik, net zoals Mme beschrijft, de 2 uiteinden naar elkaar en sneed ik schijfjes van 1.5cm. Dit ging op een matje de oven in (220°C - zo'n 20 minuutjes)

En wat er uitkwam, werd met veel smaak bij den aperitief opgegeten, zowel door hubby als kids!
Hoera voor mama!Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Instagram