Mama-dag

Moederkesdag is elk jaar even spannend, zowel voor mijn lieverds als voor mijzelf. Jacques en Josephine tellen de dagen af om hun versje op te zeggen en hun zelfgemaakt cadeautje af te geven, papa loopt een beetje nerveuzer rond omdat hij het moeilijk heeft met een eigen verrassing te kiezen en ik, ik ben zo nieuwsgierig dat ik er stress van zou krijgen ;-)

En vandaag, vandaag was alles goed... De versjes klonken super, de cadeautjes waren top en rond de middag was er zelfs een stralende blauwe hemel hier aan de kust!

Bovendien kreeg ik enkele dagen geleden al wat moois van mijn eigen mama voor moederkesdag! Dus mijn dag kon niet meer stuk! Enkel het eten kon nog tegenvallen, want het was improvisatie à la dernière minute! We hadden enkel rond een uur of 10 beslist dat we vis zouden gaan halen op de kaai. De rest kwam uit de koelkast of het kippenhok ;-)

En ook dat kwam goed!


Roereitje met reepjes gerookte zalm, bieslook uit de tuin en wat zwarte lompe-eitjes...

...geserveerd in een klein bordje.


Verse tomatensoep met een geutje room en vleesballekes

Kabeljauwhaasje met Belgische asperges, wat zeekraal en een Hollandaisesaus

Versgedraaid chocolade-ijs op vraag van de zoon...

Versgedraaid vanille-ijs met Belgische aardbeien op vraag van de hubby...

Reacties

Populaire posts

Instagram