La vie est belle!

We hebben een zalige driedaagse achter de rug... Samen met de hubby hebben we even van wat us-time kunnen genieten, terwijl Jacques en Josephine veilig en wel onder mamoe's vleugels vertoefden! Waar pedagogische en facultatieve verlofdagen voor kinderen al dan niet goed voor zijn, terwijl papa en mama geen vrij hebben of kunnen nemen ;-)

Het was geleden van de geboorte van onze oudste zoon, dat we even heel alleen, juist wij tweetjes, thuis waren. Meer dan 6 jaren geleden dus!
En het was zalig! We planden een paar uurtjes Brugge met een bezoekje aan het tweede bankje aan het Minnewater, een lunch op het Walplein en een wandeling door de stad. En terwijl we daar zaten, op dat 2de bankje aan de "Lake of Love" kwamen ook de zonnestralen te voorschijn!We keerden terug naar Nieuwpoort, waar een wandeling ons bracht tot aan de Chagall - ondertussen 1 van onze vaste plekjes in Nieuwpoort. Een versgeperst appel-druivensap voor Philip en roze bubbels voor mij, het zicht op onze zee en een dalende zon deden ons beseffen dat we het goed hebben samen en dat we gelijk hebben van deze kleine dingen te genieten!

Ook op maandagavond trokken we onze wandelschoenen aan en liepen via de dijk naar Onze Vaste Plek in Nieuwpoort: Het Kompas. Alles op de kaart is er lekker. Bovendien moet je er helemaal niet lang wachten en is het personeel übervriendelijk. We sloten onze kinderloze dagen af met garnaalkroketjes voor Philip en een slaatje met geitenkaas voor mezelf!
Mamoe en Opa Jef, bedankt om op Jacques en Fien te letten en ons wat tijd samen te gunnen!
Wanneer mogen ze nog eens komen :-???

Reacties

Populaire posts

Instagram