Bloemkoolsoep - als het snel moet gaan!

Soms moet het snel gaan, vooral als ik vanalles te doen heb en er nog groentjes moeten gegeten worden...
Dus zoals velen onder ons (daar ga ik toch van uit) gebruik ik nu en dan wel eens diepvriesgroentjes.
En eerlijk gezegd, zoals ooit in Test Aankoop heeft gestaan - diepvriesgroetjes worden zo snel verwerkt na de oogst - dat ik geen schuldgevoel heb als ik ze gebruik!

Dus, bloemkoolsoep... Met een extraatje ;-)

Ingrediënten

  • 1 zak diepvriesbloemkool
  • 2 dikke ajuinen
  • Kippenbouillon
  • 125 g mascarponekaas

Recept

  • Hak de ajuinen in stukken en doe ze samen met de bloemkoolroosjes in een grote pot.
  • Voeg de kippenbouillon toe en kook gaar.
  • Mix alles glad.
  • Voeg een half potteke mascarponekaas toe (125 g) en laat deze smelten in de warme soep!
  • Dien op!



Reacties

Populaire posts

Instagram