Schilderijtjes - met het poepje van de fles :-)

Om deze regenachtige namiddag wat op te vullen met de kids - en om eens niet te bakken - hebben we de verf en de doeken uitgehaald en geprobeerd iets aanvaardbaars neer te brengen ;-)

Als ik 's avonds voor de tv zit en ik al surfend het web doorzoek, kom ik hier en daar op andere blogs leuke DIY-toestanden tegen. Ik plaats ze dan in een van mijn borden op Pinterest en hoop in het land van ooit er iets mee te doen...

Zo vond ik dit en "repinde" ik het dus ook zelf hier ;-)
En ik heb altijd een kleine voorraad aan doeken liggen, die ik meestal in de afprijzing in Het Kruidvat of in de Hema of in de Action koop. Ze komen uitstekend van pas voor namiddagen zoals deze!

En met wat plakkaatverf en de poep van een plastieken fles toverden we - we probeerden het alleszins - bloemetjes te voorschijn!

Het is een eerste probeersel, maar er werden reeds afspraken gemaakt om tijdens de vakantie een nieuwe versie te maken, die dan de goedkeuring van de hubby moet krijgen en een plaatsje in huis krijgt - een plaatsje dat nog wat kleur kan gebruiken! Dit verhaal wordt dus vervolgd :-)Reacties

Een reactie posten

Populaire posts

Instagram