Libelle Lekker - een unieke ervaring

Waar we een kleine 2 maanden over hebben moeten zwijgen, kon je vandaag bewonderen in de januari-editie van Libelle Lekker! Mamoe en ikzelf deden mee aan een reportage van een nieuwe reeks die 'Samen aan tafel' heet.

Mamoe en ik zijn maandelijks trouwe lezers van Libelle Lekker - Mamoe heeft er een abonnement op, ik ga het maandelijks in de winkel kopen. In de zomer van 2011 stond er een oproep in waarin ze nog op zoek waren naar mama's en dochters voor een reportage. Ik heb toen heel impulsief een mailtje gestuurd om te melden dat wij wel geïnteresseerd waren om mee te doen ;-)

Helaas, hadden ze toen kandidaten genoeg...
Tot er een dinsdagmorgen begin november 2012 een mailtje van een zekere Femke in mijn mailbox zat met de vraag of we het nog zouden zien zitten om mee te doen aan een nieuwe reeks...
Euhhmmm...?!?!
Na wat heen- en weergemail met Femke en wat telefoontjes met mama, hebben we enthousiast en positief gereageerd!
Een week later stonden 3 toffe dames in mijn keuken te luisteren met een dictafoontje, te shooten met een fototoestel en te schminken met borstels en mascara's.

Hier dan het resultaat van een paar intensieve uurtjes ;-) Wil je het helemaal lezen, zul je naar de krantenwinkel moeten gaan! En nog iets... De titel is niet die die we waren overeengekomen, maar tja, ik denk er het mijne gewoon van!


Hetgeen lichtjes overdreven is ;-)Reacties

Populaire posts

Instagram