Zoonlief werd 6

Volgens mij zal ik elk jaar in herhaling vallen, in woorden en gedachten, maar hoe cliché het ook klinkt: "Onze zoon mag weeral een extra kaarsje uitblazen... Wat gaat het toch allemaal zo snel!"

Vorige week mailde ik Juf Tina om te vragen of Jacobus mocht uitdelen in de klas - hoewel hij nu reeds in het 1ste studiejaar zit, hij leert toveren met cijfers en letters (met enorme dank aan Juf ) en het misschien niet meer echt aan de orde is om een verjaardag te vieren! Maar het antwoord was positief en we maakten dus een kleine planning op (want mama had vorige week een overvolle megadrukke agenda):

  • Dinsdag 18/12: cupcakes bakken
  • Woensdag 19/12: cupcakes versieren
  • Donderdag V-dag 20/12: cupcakes uitdelen
Ingrediënten kocht ik hier, cupcakepapiertjes kocht ik hier en ijskristaluitsteekvormpje hier

En smullen dat ze deden!Reacties

Populaire posts

Instagram