Restaurant Zeno

De chef van de kookles deed me ongelooflijk watertanden bij zijn verhaal over de lunch bij Restaurant Zeno in Brugge... En aangezien ik tijdens de examens op school al eens een extra dag thuis ben, besliste ik om met de hubby daar ook eens te gaan eten, op een doodgewone donderdagmiddag in december.

En moet je iets weten? We hebben er ongelooflijk van genoten!
Behalve het lekkere eten dat zeker een ster waard is, hebben we 3 uren samen doorgebracht in een mooie, magische stad en genoten van elkaars gezelschap!

Indien je eens een kijkje neemt op de website, kun je zien dat je zowel een menu als à la carte kunt eten.
Wij aten een 3-gangenmenu voor 38,- euro p.p. (voor mij met aangepaste wijnen) met als start een zeer zeer lekkere prosseco (want ik ben een grote fan van lekkere prosseco's) en 6 amusesjes - ja, je leest het goed!
Onze gerechten waren echte schilderijtjes en volgden elkaar goed op!
Behalve wat info over de wijn, kwamen ze ook bijschenken tijdens de maaltijd!

Als je gastronomisch eens zeer lekker wil gaan eten, raad ik dit restaurant blindelings aan! De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan OK!

Ik verheug me reeds op de volgende keer! En het mogen er nog veel zijn ;-)

Is het niet dat het echte kunstwerkjes zijn, die de chef op zijn borden tovert?

Reacties

Populaire posts

Instagram