De laatste van het jaar 2012

Zijn jullie van die mensen die voornemens maken, elk jaar weer opnieuw? Of hebben jullie deze reeds lang opzij geschoven omdat jullie gemerkt en ondervonden hebben dat ze niet vol te houden zijn?

Ik eigenlijk een beetje van de 2... Hoewel het soms heel moeilijk is om mij aan mijn eigen voornemens te houden en ik wel verschillende malen per jaar denk dat het 1 januari is om er met volle moed weer aan te starten, maak ik graag bij het einde van dit jaar en weldra het begin van het nieuwe een kersvers lijstjes met "Things to do, things to change, things to keep the same way" en heb er jaren geleden zelfs een boek over gekregen van mama: "L'art de faire des listes" (ja, inderdaad, in het Frans). En een aantal keren per jaar lees ik er passages uit om mijzelf weer extra te motiveren ;-)Vandaar ook voor 2013 een nieuw "lijstjes-schriftje" (het 10de al - een jubileumjaar!) om mijn weg te vinden tussen mijn gezinsleven en het bijhorende huishouden, de agenda van de hubby, de agenda's van de kinderen, de ontelbare telefoontjes met mama, mijn toffe job op school en de collega's, mijn naailessen op dinsdag, mijn kookcursus op donderdag, mijn webshop in bijberoep, het bloggen, mijn moestuin van april tot september, ons sociale leven met onze geweldige familie en fantastische vrienden, mijn allerliefste begripvolle vriendinnen (love you all!), het altijd goedgehumeurd zijn en het slankblijven vooral ;-))) (en nog zoveel meer)

Alvast een fijn eindejaar voor jullie allemaal en een schitterend 2013 met - behalve een uitstekende gezondheid boven al - heel veel positieve energie, veel quality-time en ongelooflijk veel lachbuien en glimlachende mensen om je heen!

Liefs van aan mijn keukentafel,
Reacties

  1. Dat is heel mooi gedacht en geschreven, ik onthoud vooral, een goede gezondheid en veel lachbuien, met een goe humeur kom je ver ! veel liefs, ta maman chérie !!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Instagram