PopCorn - een sprookje op zich

En opeens zag ik dat pakje staan in de winkel en moest ik spontaan aan de reactie van de 2 kids denken bij het horen van het geplof en het openen van de pot waarin een klein toverkunstje had plaatsgevonden...
En ik legde het pakje in mijn winkelkar ;-)

Nadat thuis alles werd weggelegd, riep ik met mijn toverstaf in de hand, mijn 2 oogappels naar de keuken. En in geen tijd werd de olie in de pot gedaan, een handvol daarvoorbestemde maïs erover, deksel er op en volle gas... En toen moest het heeeeeeeeeeeel stil zijn, want de betovering zou weldra plaatsvinden!

Na 2 minuten wachten en schudden, mochten we met z'n drieën de zilverkleurige pot voorzichtig openen en het magische voedsel ontdekken.
We strooiden er wat zoete toverpoeder over en het smullen kon beginnen! Wat een toverkracht!

En mama deed even de voor- en natest ;-)

Reacties

Populaire posts

Instagram