De vakantie in het buitenland is voorbij...

Vandaag zijn we weer met veel mooie herinneringen in ons hoofd teruggekeerd uit het Zuid-Franse Grimaud. Twee weken lang hebben we er genoten van het fantastische weer, de mooie natuur, het lekkere tafelen en van elkaars gezelschap...
      

Le Micocoulier in Gassin en Le Clem's in Grimaud hebben zichzelf weer overtroffen in eenvoud op het bord en veelvoud aan lekkere smaken in de mond! We hadden ons verheugd om er te gaan eten en onze verwachtingen werden ingevuld, gaande van een zeer smaakvolle entrecôte met morieltjes, verse calamares tot een bordje met escargots om de vingers van af te likken!

De wijnen van wijnkasteel Minuty en andere nieuwe proevers vervolmaakten de maaltijd!
 Gezondheid Mamoe ;-)

Fijn toch, niet?! Ik wens eigenlijk iedereen momenten toe om gewoonweg te genieten van kleine dingen en van elkaar...

Maar genoeg zeemzoetigheid, aangezien het druppelende Belgenland dat ik zie als ik nu naar buitenkijk, mij met beide voeten ogenblikkelijk in de realiteit terugplaatst. Ik heb beslist om, behalve elke week een recept of vondst te posten op mijn blog, dagelijks hier te komen noteren wat we eten (met de bedoeling te komen spieken als mijn inspiratie tijdens het gewone schooljaar op is ;-)). Op naar het volgende bericht dus!


Reacties

Populaire posts

Instagram