19/07 Omdat ik ze zo graag zie... Macaroni

Volgens mij komt het doordat ik ze overdag zo moet missen, dat ik deze week in functie van de kids gekookt heb. Tijdens het schooljaar eten ze een warme maaltijd op school en kan ik 's avonds al eens passen, maar nu ze op tennisstage zitten en hun lunchpakket 's middags opeten, kan ik het niet over mijn moederhart krijgen om hen dan nog eens boterhammen voor te schotelen.

Vandaag werd het dus macaroni met kaas en hesp!
Het gegil in de auto deze namiddag bij de aankondiging van het avondeten, bezorgde me kippenvel!

Moet er nu echt nog een fotooke bij???
Een link zal ook wel goed zijn zeker? Hier dan ;-)
Ik gebruik wel andere kaas, nl. Emmental en Parmesan strooi ik er boven op!
Macaroni met kaas en hesp Foto uit de Libelle-Lekker (1 van mijn favoriete boekskes ;-))

Reacties

Populaire posts

Instagram