Laatste kookles

Ben net terug van mijn laatste kookles van dit schooljaar. Maar ik besef het nog niet goed denk, net zoals mijn andere lieve kookgenoten...

Het is een ongelooflijk positief schooljaar 2011-2012 geweest! Ik heb er heel fijne mensen ontmoet (en ik ga tussen haakjes schrijven wie dat allemaal was zodat ik het me later nog kan herinneren - en vergeef me als je dit leest en je voornaam niet juist geschreven is ;-) Heidi en Eveline, Caroline, Tiny, Mia, Belinda, Bruno, Wim en Philippe), af en toe wel eens goed gelachen, afspraken gemaakt om samen te koken tijdens de vakantie en te gaan "culi-shoppen" in Horeca Totaal in Oostende!
Maar ik heb vooral genoten van de momenten in de keuken, gekeken, gestolen met mijn ogen en ontzettend veel bijgeleerd, van basistechnieken tot kleine dingen die het verschil maken in een gerecht...

Chef, merci voor de ongelooflijke meerwaarde die je creëerde in mijn keuken en in mijn borden!

Reacties

Populaire posts

Instagram