Terwijl het buiten slecht weer is...

Het is nog eeuwen dat ik hier geraakt ben, terwijl ik eigenlijk zo veel lekkers en plezants te ordenen heb in mijn blogarchief voor lezers en nakomelingen... Maar ik geraak er niet en ben bij deze heel wat verschuldigd ;-) Ik zou mijzelf een deadline moeten stellen, een haalbaar tijdstip om op ongelooflijk regelmatige basis mijn stukje erfenis te komen neerschrijven!

It's a deal! Ik maak geen belofte, maar maak een afspraak met mezelf om wekelijks van mij te laten lezen en anders... Geen chocolade tot het weer zo ver is!
Ik beloof wel eerlijk te zijn in het chocoladeverhaal (komt dat dan niet op hetzelfde neer?;-))

Dus zoals ik schreef, is het hier vandaag, in vergelijking met gisteren, slecht en koud weer! De papa en de opa zijn klusjes op aan't knappen en de mama en de mamoe zijn in huis (lees keuken) aan't prullen terwijl de kids zich heel flink bezig houden aan mijn keukentafel! Bewonder hen zelf maar!

Reacties

Populaire posts

Instagram