Vroeg paasfeestje bij Mamoe en Opa Jef

Telkens weer is het even zoeken naar een datum (kortbij Pasen) om iedereen nog eens samen te krijgen bij Mamoe en Opa Jef. Ook dit jaar... En jammer genoeg kon niet iedereen er bij zijn! De grootwordende kleinkinderen hebben al eens andere plannen of verplichtingen!

Hoe spijtig ook, Mamoe en Opa Jef hebben het niet gelaten om er weer een aangenaam en gezellig samenzijn van te maken met als start een goed gevulde biljarttafel met aperitief en amuses.
Dit jaar werd er afgeweken van de traditionele champagne. We mochten kiezen uit verschillende alcoholische siropen die dan vermengd werden met witte wijn! Iedereen heeft zo verschillende smaken kunnen proeven en proberen. Daarbij werd fingerfood geserveerd: zelf-geconfijte kerstomaatjes, olijven, mozarellabolletjes, een warme camembert om stokbrood in te deppen, noten, meloenballetjes en Italiaanse charcuterie. Heel fijn!Dan mochten we aan de mooie tafel plaatsnemen, waar traditiegetrouw asperges en vervolgens lams op tafel komt! De asperges zijn op bijna Vlaamse wijze (enkel de garnalen worden er aan toegevoegd) klaargemaakt en bij het lamskroontje heeft Mamoe een fantastische groenteschotel klaargemaakt!
Als afsluiter waren er de paasnestjes en voor de gelegenheid had ik macarons gemaakt!
Alweer een geslaagde dag met lekker eten en drinken, fijne mensen en geen stress!


Reacties

 1. amai, hoe mooi, ben er zelf wel fier op

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zal wel! Je mag er ook fier op zijn! Was super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen wonder dat jij Catherine zo handig bent in de keuken, dat heb je van de mama. Dikke proficiat voor je mama en voor jou voor die lekker uitziende macarons.
   liefs tante Henriette

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Instagram