Koken en zo veel meer...

De laatste tijd gebeurt er zo veel meer in mijn keuken dan koken! Begrijp me niet verkeerd... Koken blijft mijn grote passie, maar op andere gebieden creatief bezig zijn, kan helemaal geen kwaad!

Mijn potten en pannen maken nu af en toe plaats voor leuke stofjes, allerhande kleurrijke garens, kralen en parels, een eigen labeltje... En ook hier steunt mijn lieve hubby me volledig!

Jacques en vooral Josephine zijn eigenlijk ook wel opgetogen ;-) Ik heb reeds 3 kleedjes en een rokje in de kast hangen die van de naaimachine rolden... Ook aan dekentjes en kussens waag ik me en ik beken dat het resultaat er wel mag zijn!

Mijn volgend project is het maken van een pyjama voor Jacques en Fien... Als het resultaat er is, zal ik de fotootjes publiceren. Ook dit project wordt dus vervolgd, weliswaar op een andere locatie dan in Mijn Keukenhoekje. Maar daarover later meer!

 

Reacties

Populaire posts

Instagram