Cupcakes

Mijn dochterlief wordt maandag 4 jaar! V-I-E-R jaar! Ik herinner mijzelf nog op de operatietafel liggen, vastgebonden, Philip mijn hand vasthoudend... En een kwartier later zag ik Josephine voor 't eerst... Mijn eerste zichtbare - in levende lijve - herinnering van Fien 


Maandag is dus haar klasfeestje met 23 andere (b)engeltjes en juffrouw Veerle. De kroon staat reeds klaar... Mama is klaar met haar cupcakes en Fien heeft haar goedkeuring gegeven.

Mijn CC-avontuur begint in de AVEVE-winkel, waar ze vanalles verkopen om het leven van cupcake-girls gemakkelijker te maken! Jammer genoeg hebben ze niet alles, maar op verschillende webshops (vooral Nederlandse) vind je echt alles wat je zoekt! Zo ben ik reeds op zoek gegaan naar een uitsteekvormpje voor volgende Kerst... (vroeg, maar wel gevonden ;-))


Bijschrift toevoegen
Reacties

 1. Stefanie Reunbrouck23 maart 2012 om 07:30

  Super mooi! Josephine zal wel heel trots geweest zijn met zulke fleurige cupcakes van mama!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Stefanie!
  Merci!
  En ja hoor! Ze kon het wel verkopen op school... Cupcakes waren ook bij de juffen een succes!
  Binnenkort mag jij er ook maken als je kleine spruit naar school en verjaart... Jacques had zo piratencupcakes mee! Ook een hele belevenis!

  Groetjes,
  C

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Instagram