Prosecco

Ons aperitief was gisteren een Prosecco "CONEGLIANO VALDOBBIADENE 2010"
Ooit had ik ergens gelezen dat deze Prosecco uit de Lidl wel kon bekoren... En ik nam de proef op de som en haalde er een fles van in huis. Mama en ik offerden ons op als proefkonijn en vonden hem inderdaad wel iets hebben. Mijn gasten gisteren wisten mij te volgen in mijn oordeel.

Reacties

 1. Proberen of het deze keer lukt
  Fijne blog, proficiat
  doe zeker verder,ik lees het met veel plezier
  als dit lukt volgen er enkele vraagjes om advies
  grt Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb al een paar flessen in huis, zeer aangenaam om te drinken en terwijl te koken, die tapenade mag er ook zijn.Alle ingredie¨nten in huis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gelukt Nicole!
  hopelijk lezen we elkaar binnenkort weer!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Instagram