Koken met vrienden

Extra vrije dag gisteren, extra tijd om dingen te doen die we graag doen...
Zo hadden we reeds lang afgesproken met vrienden die ook de passie voor koken en lekker eten en gezellig aan tafel zitten delen.

De dag is dan ook voorbij gevlogen en we zijn weer een toffe ervaring rijker.
Ons menuutje van gisteren zag er als volgt uit:


Amuse
zwarte olijventapenade en grisini – scampi met dragonsausje

T
Voorgerecht
mousse van forel + garnituur 
(gemarineerde tomaat/granny smith/komkommer/avocadomousse/zure room met mierikswortel/radijs/crunch van brood)

T
Hoofdgerecht 1
dubbele pladijs met pompoenpuree en garnalenthee + garnituur 
(garnaaltjes/zeekraal/gedroogde ajuin/rauwe champignons)

T
Hoofdgerecht 2
traag gegaard varkenshaasje + garnituur 
(puree van pastinaak/wortel/spruitjes/zilveruitjes/gelakte spekjes/bruine saus)

T
Dessert
caramelijs met crumble en sausje

T
Prosseco/Riesling/Invinity Rood



Op naar de volgende afspraak in de maand april...

Reacties

Populaire posts

Instagram