Mijn soloproject ;-)

Wat een drukte in het begin van dit schooljaar! Ik moet eerlijk toegeven dat ik moeilijk in het nieuwe ritme kom na volop genoten te hebben van 9 weken vakantie! We lopen van hier naar ginder, passen ons aan aan nieuwe lessenroosters, het basketseizoen draait volop en proberen alle activiteiten van iedereen te organiseren... En beetje bij beetje slagen we hier in, maar we zijn nog niet op het volledige toerental ;-) Dat is waarschijnlijk de reden waarom ik geen rustige momenten kon vinden en inlassen om te schrijven op mijn blog!

2 weken geleden (dus bij de start van het nieuwe schooljaar) heeft mijn leven ook een kleine, maar fijne nieuwe wending genomen. Voor het eerst sinds ik aan de kust woon, sinds ik getrouwd ben en kinderen heb, ben ik een soloproject begonnen... Ik volg kooklessen!!! Ik heb het grote genoegen om mijn passie verder uit te bouwen bij een zeer gepassioneerde en toffe chef! Op maandagavond toveren we - met 11 andere vrouwen - 3 mooie borden klaar onder leiding van Serge Ingouf.

Hoewel ik zielsgraag in het gezelschap van mijn gezin vertoef, is het in de drukke keuken een kleine verademing om een "IK-moment" in te lassen en bezig te zijn met zo veel mooie en nieuwe producten en technieken. Wat ik deze 3 eerste lessen heb bijgeleerd is ongelooflijk!

Vanaf het moment dat ik ze thuis zal uitproberen, zal ik ze zeker vermelden in mijn keukenhoekje, want ik kan natuurlijk niet zo maar de geheimen van de chef prijsgeven zonder ze eerst zelf getest te hebben in mijn keuken;-). Hieronder alvast een paar fotootjes van de 1ste gerechtjes...

  • Menu 1: Maatjes - Pladijs met pompoenpuree - Dame Blanche
  • Menu 2: Tomaat Mozzarella - Pladijs met 3 variaties van bloemkool - frambozensorbet


Reacties

Populaire posts

Instagram