Terug thuis - Dag 2

Philip - mijn echtgenoot - heeft honger geleden vandaag... Ocharme! Tja, we moeten er iets voor over hebben om die 4 overtollige kilo's kwijt te raken.

We zijn vanmorgen beiden gestart met een actimelleke en een stuk fruit. Ik heb een kop koffie gedronken en Philip is onmiddellijk begonnen aan zijn 2l water.

In de loop van de voormiddag hebben we elk een handvol kersen, wat druiven en een appel gegeten en 's middags heeft mij lieve hubby de overgebleven tomate crevettes van gisteren opgesmuld. Mannekes, wat waren die lekker! Ik heb een groentenburger met een slaatje gegeten (wat sla, tomaten, komkommer en een beetje slasaus), niet hoogstaand maar in de lijn van ons verhaal dezer dagen.

Voor vanavond maakte ik voor Philip jonge duifjes klaar (vanmiddag traag kunnen sudderen) en voor mij en de kinderen een kippenfilet. We aten er goed gekruide verse champignons bij en de kids wat resterende gebakken patatjes van gisteren... Dat is smullen voor hen! En wij trouwens ook!

Doordat we deze avond wat verder gepuzzeld hebben aan de lay-out van mijn blog, hebben we helemaal niet aan eten moeten denken, maar denk toch dat manlief nog richting koelkast zal gaan om vervolgens een yogurt naar binnen te werken.

Morgen dag 3. Moet nog eens nadenken wat ik zal klaarmaken uit mijn koelkast, maar alleszins keuze en goesting genoeg!

Oh ja... De tomaten zijn overheerlijk op dit moment van het jaar en bovendien zeer goedkoop! Misschien het moment om een voorraadje op te slaan in de diepvries of om er onmiddellijk wat verse saus van de draaien. In mijn diepvriezer liggen al 5 pakjes van 750gr te wachten om klaargemaakt te worden!

Reacties

Populaire posts

Instagram