Eten in het mooiste straatje met zicht op de baai van St.-Tropez

Al maanden leef ik hier naartoe! Met de fantastische herinnering aan vorig jaar, zullen we vanavond weer tafelen op het gezellige terrasje van Le Micocoulier in Gassin. We reserveerden reeds een tijdje geleden een tafeltje voor 6 personen naast hun jardin botanique om zeker te zijn er vanavond te kunnen eten...
Ik hoop dat onze steile wandeling er naartoe het zo waard zal zijn en krijg het water reeds in de mond als ik denk aan 'Le risotto avec ses gambas'.

Reacties

  1. Het was inderdaad de moeite waard. Ik verheug me al om er in de toekomst nog eens te gaan eten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ondertussen zijn we een jaartje later en hebben we weer genoten van het heerlijke eten, de gezellige sfeer, het fantastische weer en de mensen die ons omringden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts

Instagram